1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pictures are not posting

Discussion in 'News and Site Support' started by GR.mike, Apr 25, 2008.

  1. GR.mike

    GR.mike Gold Supporting Member

    I upload the pictures that I want and it sayd that they have been added....but no sign of them anywhere. What am I doing wrong? I have only got 2 pictures to load and show up.
     
  2. jpfanne

    jpfanne Member

    Same thing here Mike. I've been trying forever.....didn't want to sound like an idiot and ask though. But...since you asked, I'll join in the shame.

    Jeff
     
  3. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member

    Did you upload them to a post or the gallery?
     
  4. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member

    Test upload.

    This is a test upload to a post.
     

    Attached Files:

  5. Samurai9

    Samurai9 Member

    My photos have been too big to insert into messages but I have had no trouble putting photos into the gallery. There are no limits on size of the photos or number of photos. More people need to post their pics there. I often see one interesting photo of something and would like to see more.

    Sam
     
  6. GR.mike

    GR.mike Gold Supporting Member

    in the gallery. I have not tried to put anything a post. I figured that it wouldn't work for me either.
     
  7. Jake Rivers

    Jake Rivers New Member

    how come we can not post the photos in the messages?
     
  8. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member


    What are the sizes of the images you're trying to upload?
     
  9. Jake Rivers

    Jake Rivers New Member

    these are just small pictures, I am not trying to upload anything

    It seems the edit features are disabled in box, and will not allow me to link a picture.
     
  10. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member

    Are you using the quick reply at the bottom? If so, you don't have the option to upload pictures you can only link to them with this --> [​IMG] icon. If you want to upload images to the message you will need to click the "Go Advanced" button at the bottom.
     
  11. ibkg

    ibkg Member

    I can't see any photos on this site not even in my own gallery all I see is the title of the photo but no picture
     
  12. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member

    Last edited: Jun 24, 2008
  13. ibkg

    ibkg Member

    I am using Firefox 3.0 and I also have IE 7 I can't see any pics in either one all other features of the site work just fine
     
  14. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member

    Hmm are you anywhere there is a picture filter? I had one guy couple days ago with the same issue. He was at his work and they filtered all the images out.

    I'm also using firefox 3 and I can see every image.
     
  15. ibkg

    ibkg Member

    No pic filter here I'll check the settings in Firefox and my security software Thanks
     
  16. Samurai9

    Samurai9 Member

    ibkg,

    Very good photos. Bumper with hitch receiver looks very practical.

    Sam
     
  17. steelyron

    steelyron Member

    I can see the picture attachments,but they will not open. I log in, and then I can't see the attachments to open them. I'm Foxfire 3.0 if that helps.
     
  18. ibkg

    ibkg Member

    I got my problem figured out I had to adjust my firewall settings now I can see the pictures and thanks Samurai for the comment on my bumper. KG
     
  19. kmoneil

    kmoneil Administrator Staff Member

    If you don't mind, could you please post what you changed so that if anyone else has this problem they could try it.

    Thanks!
     
  20. ibkg

    ibkg Member

    I had Firefox set to allow cookies from minitrucktalk.com but my firewall was blocking cookies from minitrucktalk.com I am using CA personal firewall all I had to do was add minitrucktalk.com to the exceptions list under the privacy tab for cookie control in my firewall to always allow cookies and that solved my problem. KG
     

Share This Page